Club 2000

De Club 2000 is een bekende oude gokkast, die in de jaren 80 en 90 overal wel te vinden was. Dit type fruitautomaten stonden uiteraard in de vele gokhallen, maar de Club 2000 kun je ook vinden bij de Chinees, in de kantine van de sportclub en in snackbars. Daaruit kun je al afleiden dat dit een zeer populaire fruitautomaat was. Het is dus niet verrassend dat er op den duur een online variant van deze gokkast verscheen. De Club 2000 werd, net als een aantal andere legendarische gokkasten, naar een digitale versie omgebouwd door Sheriff Gaming. Later verhuisde de hele collectie aan fruitautomaten van dat merk naar het label Stakelogic. Naast de Club 2000 gokkast is de Random Runner nog zo’n ouderwetse gokkast uit het assortiment van Stakelogic.

Informatie over de Club 2000

De Club 2000 valt onder het genre fruitautomaten en het thema is uiteraard fruit. Deze gokkast heeft een uitbetalingspercentage van 95 procent. Het huisvoordeel is 5 procent. De variantie van deze gokkast is gemiddeld tot hoog. Doordat er maar 1 winlijn is, is het een vrij simpel spel. Er is geen jackpot beschikbaar. Het meest opvallende aan deze gokkast is dat er twee fruitautomaten naast elkaar in één behuizing zitten waarmee je afzonderlijk of simultaan kunt spelen. De minimale inzet is € 0,20 en de maximum inzet is € 200. De maximale winst die deze gokkast uitkeert is € 4.000.

Club 2000: Twee gokkasten in één

Aan het uiterlijk is meteen te zien dat de Club 2000 een bijzondere gokkast is, met name door de Twin Player. Die stelt je in staat om als speler met twee gokkasten simultaan te spelen. Het idee voor de Twin Player modus is ongetwijfeld ontstaan doordat de echte liefhebbers van de Club 2000 vroeger twee fruitautomaten naast elkaar bezet hielden. In de online versie is dat niet meer nodig omdat het standaard in de Club 2000 is ingebouwd. De online versie heeft overigens de toevoeging Deluxe meegekregen. Dat is nodig, omdat er her en der in het land ook nog originele oude kasten staan.

Inzetten van € 0,20 tot € 100

Een credit op de Club 2000 Deluxe kost minimaal € 0,20. Als je ervoor kiest om met één gokkast tegelijk te spelen kost dat dus minimaal € 0,20. In de Twin Player modus speel je op twee kasten tegelijk en dat kost per spin twee keer € 0,20. Het is niet mogelijk om per gokkast met een andere inzet te spelen, want die zijn aan elkaar gekoppeld. Voor het overige is de bediening en het functioneren van de beide gokkasten in de Club 2000 onafhankelijk van elkaar. Als je voor een maximum inzet wilt spelen kost dat € 200 per spin als je op beide kasten tegelijk speelt.

Club 2000 met één winlijn

De enige winlijn van de Club 2000 Deluxe is niet te missen, want die loopt midden over het scherm. Er staat bovendien Win Line naast. Er zijn slechts drie verschillende symbolen die credits uitbetalen als ze naast elkaar op de winlijn staan. Drie sinaasappels of drie citroenen zijn goed voor 20 credits. Drie kersen zijn goed voor 25 credits. Het is niet per se nodig om drie symbolen te hebben om iets te winnen. Een kers is goed voor 2 credits. Twee kersen, citroenen of sinaasappels leveren 4 credits op.

Scatter symbolen op de Club 2000

Natuurlijk zijn kersen, citroenen en sinaasappels niet de enige symbolen op de Club 2000 Deluxe. Er zijn nog negen andere symbolen, wat scatter symbolen worden genoemd. Scatter betekent ‘verspreid’. Die symbolen hebben als eigenschap dat ze niet alleen uitbetalen als ze op de winlijn staan, maar ook als ze op de eerste tot en met de derde rol staan. Vier keer een pruim, klavertje vier, druiven of aardbeien zijn goed voor 10 keer de inzet. Vier keer de meloen, bel, SLP-symbool of de rode steen leveren 25 keer de inzet op. Die laatste combinatie is bij een maximale inzet goed voor € 2.000 winst.

Club symbool

Zoals elke fruitautomaat heeft ook de Club 2000 Deluxe een eigen Club symbool en het zal geen verrassing zijn dat je hiermee het meeste kunt winnen. Als je één keer het Club symbool hebt is dat goed voor een verrassingsprijs. Met twee Club symbolen win je van 2 tot 25 keer de inzet. Met drie keer het Club symbool maak je kans op de hoofdprijs van 50 keer de inzet. Dat is bij een maximale inzet goed voor € 4.000. De echte liefhebbers vinden het vooral spannend dat de hoogte van de prijs niet vast staat. Maar er zijn ook spelers die het bijzonder frustrerend vinden als ze met drie Club symbolen op een rij slecht 5 keer de inzet winnen in plaats van de maximale 50 keer.

Oordeel over de Club 2000 gokkast

De online versie van de Club 2000 Deluxe is een bijna exacte kopie van de ouderwetse fruitautomaat. Het is erg knap van de makers dat het gelukt is om niet alleen het uiterlijk, maar ook het gevoel van deze gokkast identiek te maken aan dat van de oude gokkasten van vroeger. Daarom zullen spelers die vroeger in de gokhal graag met de Club 2000 speelden nu online ook erg enthousiast worden van deze game. Overigens is er een fruitautomaat die heel erg lijkt op de Club 2000 Deluxe. Dat is de Game 2000, ook van Stakelogic. Het verschil tussen de beide gokkasten is dat de Club 2000 Deluxe een wat hogere variantie heeft.

De kers is verantwoordelijk voor het verschil in variantie. Die betaalt bij de Club 2000 Deluxe 2 keer de inzet uit en bij de Game 2000 gokkast 1 keer. Bij de Club 2000 Deluxe is het Club symbool verantwoordelijk voor een flinke dosis extra spanning. Alhoewel sommige spelers er ook flink gefrustreerd door kunnen raken als je met drie keer het Club Symbool niet meer wint dan vijf keer de inzet, terwijl die ook 50 keer de inzet had kunnen zijn. Kortom: de Club 2000 Deluxe is een echte gokkast voor de liefhebber. Wie niet van fruitautomaten houdt zal er weinig aan vinden.

Veelgestelde vragen

Het uitbetalingspercentage op de Club 2000 is 95%. Dit betekent dat er gemiddeld €95,- wordt uitbetaald bij een inzet van €100,-

Je kunt de Club 2000 gokkast gratis spelen op deze pagina of direct met echt geld spelen in het online casino.

Er worden verschillende symbolen gebruikt op de Club 2000 gokkast. De symbolen bestaan uit sinaasappels, citroenen, kersen, pruimen, klavertje vier, druiven, aardbeien, meloenen, bellen, SLP-symbolen, rode stenen & Club symbolen.

De Club 2000 gokkast is een ouderwetse gokkast die in een online jasje is gestoken. Door de nostalgie is deze gokkast nog altijd even populair!

Je kunt de maximale winst van €4000,- pakken door met een inzet van €200,- te spelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *